Lokale samenwerking

Woonzorgboerderij de Hagert werkt op vele manieren samen met de lokale gemeenschap. Kijk voor meer informatie op een van de volgende websites:
www.dorpinbedrijf.nl: De Hagert werkt samen met organisaties en burgers van Leur en Hernen in het Dorp in Bedrijf. Onder die vlag vindt samenwerking plaats op het gebied van voeding, energie, zorg, educatie en recreatie.

 www.deleursehof.nl Samen met het restaurant de Leurse Hof biedt de Hagert hap-en-stapmenu’s. De Hagert levert ook producten (fruit, jam, groente en kruiden) aan het restaurant in Leur. Kwekerij De Tuinen van de Hagert ligt op van het terrein van de Hagert. Op de kwekerij worden op een kleinschalige biologische manier groenten, kleinfruit en kruiden gekweekt. In de kwekerij werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en mensen met een lichte beperking onder deskundige begeleiding samen.
www.heerlijkheidleur.nl Deze site is van van de heren van Leur, de baronnen van Verschuer. de Hagert werkt samen met de baronnen in Het dorp in bedrijf en de Boswinkel.