Herstel oprijlaan

De oprijlaan, waar al veel kuilen in zaten, heeft zeker extra geleden onder de sneeuwval. De werkzaamheden om de kuilen in de oprijlaan te vullen staan gepland. Er moet namelijk een nieuwe onderlaag komen. Voor deze werkzaamheden mag het niet te nat maar ook niet te droog zijn. Zodra het kan worden de werkzaamheden ingepland.

Dit geeft dan daarmee even overlast, aangezien tijdens de werkzaamheden de oprijlaan minder toegankelijk is. Uiteraard wordt hier rekening mee gehouden.

Het ontstaan van de kuilen is een terugkomend probleem. De oprijlaan valt onder beschermd dorpsaanzicht en we kunnen dus geen grote veranderingen doorvoeren. 

Wat heel belangrijk is dat er niet te hard gereden wordt op de oprijlaan. Dus vandaar hierbij (opnieuw) het dringende verzoek om het tempo te matigen. Naast dat dit goed is voor de oprijlaan is dit ook erg belangrijk voor de veiligheid van onze mensen, de dieren en de vogels die in de tientallen vogelkasten langs de eikenlaan hun nesten weer aan het bouwen zijn.

Lees ook

Reacties zijn gesloten.