Dichterbij

Het leven meer betekenis geven, samen ontdekken wat iemand leuk vindt om te doen en wat iemand kan! Dichterbij helpt graag bij het onderzoeken wat iemands wensen en mogelijkheden zijn. Thuis, op school of op een woon- of werklocatie ondersteunt Dichterbij mensen met een verstandelijke beperking. Dichterbij is te vinden in Limburg, Brabant en Gelderland.

Leven zoals je wilt

Waar anderen nog weleens uitgaan van de beperking, is Dichterbij gefocust op wat iemand allemaal wél kan. Vanuit Dichterbij helpen we graag bij het onderzoeken van mogelijkheden en het tot bloei laten komen van talenten. Levensgeluk staat centraal! Samen met de persoon met een verstandelijke beperking en de mensen die belangrijk zijn, werken we vanuit Dichterbij aan een zo fijn en gewoon mogelijk leven.

Hoe Dichterbij je leert kennen

Grote en kleine wensen. Jouw wensen geven aan wat jij belangrijk vindt in het leven. Bijvoorbeeld over wonen, werken of vrije tijd. Het is ons vak om erachter te komen wat jij wilt. We beloven dat we kijken naar mogelijkheden. Zo kunnen we jou nog beter helpen met een fijn leven.

Zorg op maat in alle levensfases

Of je nu kind bent of bijna met pensioen gaat, een lichte verstandelijke beperking hebt of meervoudige beperkingen, bij Dichterbij kun je rekenen op zorg en ondersteuning op maat. Of je nu zo lang mogelijk thuis wilt blijven wonen of niets liever wilt dan een eigen appartement, Dichterbij helpt je te leven zoals jij dat wilt.

Zit je nog op school, wil je werken of zoek je een fijne dagbesteding: Dichterbij weet de weg in de wereld van onderwijs, werk en meedoen in de samenleving.

Meer informatie:

www.dichterbij.nl

Reacties zijn gesloten.